Tobias Sammet bekrefter i et intervju med den svenske nettsiden rocksverige.se at han har materiale nok til å lage en oppfølger til Moonglow.

Tobias Sammet confirms Moonglow part 2 in an interview with Rocksverige.se

Til spørsmålet hvorvidt det var mange låter som ble spilt inn, men som ikke endte opp på det ferdige albumet, svarer Sammet at over 25 sanger ble skrevet og spilt inn til Moonglow-albumet.

Flere av låtene er ikke helt ferdige, men de er for gode til å ligge ubrukt. I tillegg kunne Sammet avsløre at låtene som endte opp på albumet ikke nødvendigvis var de beste, men de som passet best til helheten.

Deretter bekrefter Sammet at det vil bli en oppfølger til Moonglow, men når den eventuelt vil komme kunne han ikke si noe om.

Les hele intervjuet med Tobias Sammet her.

Were there a lot of songs recorded for the album that didn´t make the cut? How many did you record?

I didn´t count actually, but it´s probably more than 25 songs and I didn´t pick the best ones. I picked the ones that I thought were appropriate, so there´s a lot more material, which is not finished. But too good to not be finished. To answer your next question – yes, there will be a ”Moonglow part 2” and you´re the first one to not actually ask about it and get an answer. But I don´t know when. In five years, in ten years? I have no idea, but the basic ideas are there.

Read the whole interview with Tobias Sammet on rocksverige.se

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.