Amerikanerne i Theocracy ga i 2008 ut albumet Mirror Of Souls. Nå, ti år senere, blir albumet endelig tilgjengelig på vinyl.

Theocracy’s album «Mirror Of Souls» is being released on vinyl for the first time. 

Mirror Of Souls var bandets andre fullengder, og har i ettertiden blitt stående som et av bandets beste. Nå blir det altså utgitt som vinyl for aller første gang, og som seg hør og bør: i et begrenset opplag.

500 eksemplarer blir trykket opp; 350 av disse på svart vinyl, de resterende 150 på transparent (gjennomsiktig) vinyl.

Utgivelsesdatoen er 23. november og selskapet bak er Ulterium Records.

Matt Smith, vokalist og grunnlegger, sier dette om utgivelsen:

«Jeg kan ikke tro at det har gått ti år siden vi ga ut Mirror Of Souls. Jeg husker jeg tenkte om noen i det hele tatt ville bry seg, siden det hadde gått så lang tid siden det første albumet [det selvtitulerte debutalbumet ble utgitt i 2003] … men heldigvis, det gjorde dere. Det var en periode i bandet med mange endringer: bandet fikk flere medlemmer, vi lærte nye innspillingsteknikker, og uvissheten om hvorvidt ideen jeg hadde om en 23-minutters lang sang ville fungere på et album som dette. Takk for at dere har gitt albumet det livet det har i dag, og for at dere holder liv i låtene slik at vi fortsatt spiller de på våre konserter. Vi håper dere vil få glede av denne utgivelsen!»

Albumet kan forhåndsbestilles her.

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.