Under en konsert i Helsinki fikk Stratovarius besøk backstage av to tidligere medlemmer.

Two former members of Stratovarius met the band backstage at a show in Helsinki.

Stratovarius har en såpass lang fartstid at antallet tidligere medlemmer begynner, av naturlige årsaker, å bli nok så lang. Men, det er få på den listen som har betydd i nærheten så mye som Timo Tolkki.

Selv var han ikke med å danne bandet, han ble medlem like etter, men han var definitivt den kunstneriske drivkraften bak bandets sound og utviklingen av denne.

Han ga seg i bandet i 2008, mye grunnet sin sykdom, og man har lenge trodd at forholdet mellom Tolkki og de resterende medlemmene ikke var på topp. Derfor var det noe overraskende å se at han tok turen til Stratovarius’ konsert i Helsinki 22. mars 2019.

Mr Timo Tolkki came down to the show in Helsinki. This was a very emotional thing for everyone. Very good Vibes.

Timo Tolkki jobber selv med det tredje Avalon-albumet, Return To Eden, i løpet av året.

En annen som også tok turen var bandets tidligere trommeslager, Jörg Michael. Han var medlem i Stratovarius fra 1995 til 2012, men måtte gi seg grunnet kreft. Han er nå frisk og spiller i Headhunter og Heavatar.

Stratovarius-bassist Lauri Porra skriver følgende på sin Facebook-side:

Jörg Michael joined yesterdays concert to play Kiss of Judas. Had a great time playing with him again. Yesterday was a night with a lot of memories as Timo Tolkki came also to the show. Brings me back to 2005 when i joined Stratovarius. Today we rock Kotka.

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.