Greske Silent Winter kommer med debutalbumet, The Circles Of Hell, i mai.

Silent Winter’s debut album, The Circles Of Hell, due for release in May on Sonic Age Records.

Debutalbumet til grekerne har latt vente på seg. Etter at bandet ble dannet i 1995, har de så langt kun gitt ut to demoer (henholdsvis i 1995 og 1997), før den første offisielle utgivelsen, EP-en The War Is Here, ble utgitt i fjor sommer.

Men nå skal det sies at bandet har vært gjennom store utskiftninger hva gjelder bandmedlemmer. Dagens besetning står alle oppført med 2018 som oppstartsår, i følge metal-archives.com, noe som kan forklare bandets relativt labre innsats når det gjelder utgivelser.

Silent Winter består i dag av: Mike Livas på vokal (som blant annet har sunget for Timo Tolkki live), Kiriakos Balanos på gitar, Themis Karvelis på gitar, George Loukakis på bass, Achilles A. på keyboard, og John Antonopoulos på trommer.

Men nå ser det altså ut til at bandet har fått orden på sakene, for som nevnt så er debutalbumet, The Circles Of Hell, like rundt hjørnet, på Sonic Age Records.

Her er en teaser til albumet:

Bandets forrige offisielle utgivelse, EP-en The War Is Here, fikk gode anmeldelser, og her kan du høre låten «Far Away«:

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.