Danske Seven Thorns nye album, Symphony Of Shadows, blir utgitt 14. desember. Det er bandets første album siden II i 2013.

The new Seven Thorns album «Symphony Of Shadows» will be released worldwide on December 14th through Mighty Music.

Bandet, som består av Lars Borup på trommer, Gabriel Tuxen på gitar og Asger W. Nielsen på keyboard, har siden forrige album hentet inn Mads Mølbæk på bass og svenske Björn Asking på vokal.

I forbindelse med annonseringen av nytt album, kom bandet med litt bakgrunnsinfo om hva som har skjedd den siste tiden.

«Etter det som føltes som en evighet med låtskriving innspilling, hadde vi i mars 2018 endelig albumet i hendene. Vi var overbegeistret over resultatet, men viste ikke helt hva vi skulle gjøre med det. Vi ønsket oss støtte fra et plateselskap for å kunne gi ut albumet på en slik måte vi ellers ikke kunne. Vi ønsket også at dere skulle få høre albumet så fort som mulig. Derfor hadde vi samtaler med flere selskap, samtidig som vi trykte opp noen få eksemplarer av albumet for å selge på enkelte konserter. Responsen på albumet var overveldende; folk likte virkelig det nye materialet. Samtalene derimot, fikk oss ingen steder.

Noen ganger reiser du verden rundt kun for å finne ut at det du lette etter var rett rundt hjørnet. I dette tilfellet viste det seg at Mighty Music var svaret; et plateselskap lokalisert rett ved der vi øver. De har vist seg å være den perfekte partneren for oss: de elsker power metal, de har 30 år med erfaring, de har distribusjonsnettverket, og de er dedikerte, hardtarbeidende og virkelig hyggelige folk! De vil gi vår «baby» all den omsorg den behøver, og vi er virkelig glad for at det endte som det gjorde.»

Ellers kan bandet melde om at de jobber med å få albumet utgitt på vinyl.

Mens du venter på albumet kan du høre på singelen «Black Fortress», som ble utgitt i 2017 og som også vil være på det kommende albumet.

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.