I et intervju med Lyrical Spell Magazine snakker Roy Khan om hva som var grunnen til at han valgte å forlate Kamelot.

Roy Khan, som hadde vært vokalist i det amerikanske power metal-bandet siden 1998, valgte i 2011 å melde sin avgang fra bandet. Han fikk i løpet av de tretten årene gitt ut syv album.

I dag er han tilbake i Conception, bandet han var vokalist i før Kamelot spurte om hans tjenester.

Om hva som var grunnen til at han valgte å forlate Kamelot, sier Khan dette:

Det handlet kun om at jeg trengte en pause. Jeg hadde det ikke bra og trengte å være sammen med familien. Det var absolutt ingen lett beslutning å ta; å hoppe av når jeg var på toppen av karrieren, men jeg måtte lytte til kroppen og ta vare på helsen min. Det har aldri vært noe ondt blod mellom oss, og jeg er glad for å se bandet gjøre det så bra.

Nå er Roy Khan og Conception aktuell med ny EP. Se deres hjemmeside for mer informasjon:

https://www.conceptionmusic.com/

 

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.