Nå har første offisielle pressemelding i forbindelse med det kommende Avantasia-albumet, Moonglow, kommet. Her blir både låtlisten og albumcoveret offentliggjort.

Tracklist and album cover of new Avantasia album, Moonglow, revealed.

Albumet blir utgitt 1. februar 2019 via Nuclear Blast, og vil bestå av 11 låter hvor flere gjesteartister bidrar. I tillegg til at flere gamle, kjente er med, vil vi denne gangen også knytte bekjentskap med et par nye fjes – i Avantasia-sammenheng riktignok. Disse nye har blitt nevnt på PowerMetal.no tidligere, men for sikkerhetsskyld nevnes de igjen: Candice Night, Hansi Kürsch og Mille Petrozza.

Tobias Sammet kommer med følgende kommentar i pressemeldingen: «Etter mer enn to år med hard arbeid – og det som føles som 71 døgn uten søvn – er vi klare for å slippe Moonglow. Jeg mener det er det mest prydfulle og detaljerte albumet vi noen gang har produsert. Ikke overambisiøst, men det er mye kjærlighet for detaljer på dette albumet. Avantasia er den ultimate lekeplassen for  å virkeliggjøre en musikers villeste fantasier: elementer av keltisk og verdensmusikk, store kor, atmosfæriske greier, fantastiske bidrag fra gjestevokalister, og selvsagt alt dette pakket inn i det jeg mener er Avantasias typiske lydbilde. Noen i musikkbransjen fortalte meg nettopp at det pyntelige lydbilde gjør det vanskelig å markedsføre, det passer ikke inn i det moderne musikalske landskapet og «hvis du ser deg omkring, så er det ingen som lyder slik» – NETTOPP! TAKK! Jeg kan ikke vente med å gi ut Moonglow, og ta med mine venner fra Avantasia-familien ut på turné.»

Låtlisten:

 1. Ghost In The Moon
 2. Book Of Shallows
 3. Moonglow
 4. The Raven Child
 5. Starlight
 6. Invincible
 7. Alchemy
 8. The Piper At The Gates Of Dawn
 9. Lavender
 10. Requiem For A Dream
 11. Maniac
 12. Heart (bonus track)

Det er så langt 22 byer på verdensturneen, med Stockholm 2. mai som eneste by i Skandinavia.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert.