I forbindelse med Helloweens konsert på Alcatraz Hard Rock & Metal Festival ble Michael Weikath og Markus Grosskopf intervjuet av Rawstatica. I tillegg til å snakke om gjenforeningen, kom også samtalen inn på temaet «vanskelige avgjørelser».

Watch the interview below.

Som man kunne lese i intervjuet med Michael Kiske, så ser det ut til å være god stemning i Helloween-leiren om dagen. Dette til tross for mange konserter, mye reising og en gjenforening av gamle venner med mye historie.

Hvordan går det med dere?

Michael: Spør aldri en døende hest om hvordan han har det … haha!

Markus: Det er virkelig ille … neida! Det går bare fint. Vi reiser på dagen, kommer fram på kvelden og spiller konsert dagen etter. Og så er det videre til neste by.
Det har spesielt vært flott med alle festivalene. Jeg liker å spille ute, spesielt hvis det ikke regner. Og å møte folk, ta et par drinker etter konserten og bare ha det morsomt …
 

Dere angrer ikke på at turneen ble en realitet og at alle ble samlet igjen?

Michael: Nei, det ruller og går, nesten på magisk vis kan man si. Vanligvis med disse gjenforeningene, så er det alltid noen som ikke er fornøyd. De bare later som, og går rundt og sier at «vi er som en stor familie», men så er ingenting av det sant. I vårt tilfelle er det ikke noe sånt, og det er nesten så vi ikke tror det. Og som jeg har sagt i flere intervjuer tidligere: andre mennesker drømmer om natten når de sover; vi våkner opp til en drøm. Det er fantastisk.

Markus: Det er som å leve i en drøm, faktisk!

Jeg må spørre deg, Michael: er det sant at du har rollen som mekler? At du er veldig flink til å være dommer?

Michael: Hmm … Jeg mener, Markus måtte være den som videreformidlet mine beslutninger og sparke medlemmer …

Markus: Haha!

Michael: Hvis du prøvde å mekle så ville det simpelthen ikke fungere, fordi den gangen hadde vi et annet management, og det var ikke rom for å mekle. Nå har vi Bottom Row Management, og de tar alle beslutningene. Og det er jeg veldig glad for! For jeg var ingen god mekler, jeg ble tvunget inn i den rollen. Og hva som enn hendte i Helloween ble også utført av han [peker på Markus].

Grosskopf: Når det oppstod vanskelige situasjoner, eller det var komplikasjoner og man måtte ta tøffe beslutninger, så hadde vi samme mening og vi støttet hverandre. Vi gjorde egentlig bare det som måtte gjøres.

Hadde dere rollen som «good cop, bad cop»?

Grosskopf: Ikke akkurat. Vi tok disse beslutningene, enten det var snakk om problemer eller andre situasjoner. Vi var sammen om det.

Michael: Men for å være klar på én ting: den informasjonen du har fått om dette temaet og om meg er kanskje ikke hundre prosent korrekt. Man skal være forsiktig med å stole på alt man hører.

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.