Svenske Magnus Rosén har etter kun to år bestemt seg for å forlate spanske Avalanch.

Magnus Rosén to leave Avalanch just after two years.

Magnus Rosén, kanskje mest kjent som bassist i HammerFall i perioden 1997 – 2007, har de siste to årene vært bassist i spanske Avalanch.

Han rakk i løpet av den korte perioden å spille inn ett album med bandet, El Ángel Caído (2017).

Bandet kommenterer avgjørelsen på sin Facebook-side:

«Vår venn Magnus Rosén og Avalanch går hver til sitt fra og med i dag [03.10.18]. Det har vært nesten to år med eventyr, og det har vært en sann glede å bli kjent med denne fantastiske personen og musikeren. Det fins ingen ord for å uttrykke vår takknemlighet.
Mannen med det evige smilet vil alltid leve videre i våre hjerter. Vi ønsker han det beste for fremtiden.»

Magnus Rosén kommenterer selv avgjørelsen slik:

«Da var tiden i Avalanch over for min del.  Jeg vil rette en stor takk til Avalanch-fansen. Å få kjenne på responsen etter ti års pause fra HammerFall og heavy metal-musikken har vært fantastisk.

Selv om jeg elsker heavy metal så er tiden inne når det gjelder Avalanch. Min beslutning om å slutte i bandet var ikke planlagt, men på grunn av ulike omstendigheter ser jeg ingen annen utvei. Og hvis noen spør meg hvorfor jeg slutter, så har jeg kun dette å si: peace, love, understanding.

Hvor livet tar veien er ikke alltid like lett å forstå. Men jeg kommer til å fortsette å vandre, uansett hvor jeg til slutt ender opp. Heavy metal, hardrock, rock, pop, blues, kunst-musikk, er alle i mitt hjerte.

Med bassen på anklene og med fremtiden i sikte vil kanskje nye muligheter dukke opp.»

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.