Lance King, grunnlegger av Nightmare Records og tidligere vokalist i blant annet Pyramaze, Balance Of Power og Avian, er aktuell med sitt andre studioalbum, ReProgram.

Albumet har ingen utgivelsesdato enda, men er planlagt utgitt tidlig høst 2018.

Om det nye albumet sier Lance: «Det er noen nye musikalske elementer, som jeg tror fansen vil like. Min generelle følelse er at sangene flyter bedre, til trosss for at de er mer progressive. De føles mer som sanger enn som komposisjoner, noe som alltid er målet mitt.»

Videre sier han at: «Planen var i utgangspunktet å lage et glad-metal-album, da jeg trodde at ‘verden trenger mer glad musikk, spesielt heavy og glad musikk’. Men det var ikke det vi endte opp med. Tekstene er humørsyke og tar for seg de daglige kampene av å være fanget i et ulykkelig liv.»

Albumet er skrevet og innspilt i samarbeid med Kim Olesen (Anubis Gate), Rich Hinks (Annihilator/Aeon Zen), Markus Sigfridsson (Darkwater/Harmony), Matt Hodsdon (Chaos Frame), Morten Gade Sørensen (Pyramaze/Anubis Gate), Fred Colombo (Spheric Universe Experience), og Mattias IA Eklundh (Freak Kitchen).

For å støtte utgivelsen og for å lese mer om prosjektet, ta en titt her: https://www.pledgemusic.com/projects/lance-king

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.