Tyske Iron Savior, med Piet Sielck i spissen, kommer med nytt studioalbum til våren. Nå har bandet sluppet første singel.

Iron Savior have released their first single from the upcoming album Kill Or Get Killed, due for release on March 8th on AFM Records.

Iron Savior ble dannet i 1996 og har så langt gitt ut elleve studioalbum, det siste, Reforged – Riding On Fire, i 2017. Flere av bandets utgivelser blir regent som klassikere innen power metal-sjangeren, men like kjent som bandet er grunnlegger og vokalist Piet Sielck.

I tillegg til å være vokalist og låtskriver i Iron Savior, har Sielck jobbet tett med band som blant annet Blind Guardian, Gamma Ray, Grave Digger og nå sist Eternity’s End.

Sielck har også vært delaktig i grunnleggelsen av Helloween, enn på en litt indirekte måte. I 1978 grunnla han, samens med Kai Hansen, bandet Gentry. Senere skiftet bandet navn til Second Hell, deretter til Iron Fist, før det til slutt ble hetende Helloween. Men da bandet skiftet navn til Second Hell i 1982, var Sielck allerede ute.

Låter som «Murder» (Helloween), «Victim Of Fate» (Helloween) og «Heading For Tomorrow» (Gamma Ray) ble skrevet i den perioden, uten at Sielck ble kreditert i etterkant.

I 1996 bestemte Sielck og Kai Hansen seg for å danne Iron Savior. Debutalbumet, Iron Savior (1997), hadde også Thomen Stauch og Hansi Kürsch fra Blind Guardian på navnelisten.

Nå er bandet, som består av Sielck på vokal og gitar, Jan-Sören Eckert på bass, Joachim Küstner på gitar, og Patrick Klose på trommer, aktuell med sitt tolvte studioalbum.

Albumet heter Kill Or Get Killed og blir utgitt 8. mars på AFM Records.

Låtliste:

 1. Kill Or Get Killed
 2. Roaring Thunder
 3. Eternal Quest
 4. From Dust And Ruble
 5. Sinner Or Saint
 6. Stand Up And Fight
 7. Heroes Ascending
 8. Never Stop Believing
 9. Until We Meet Again
 10. Legends Of Glory
 11. Sin City (Bonus)

Først singel fra det kommende albumet heter «Eternal Quest«.

  Legg igjen en kommentar

  Din e-postadresse vil ikke bli publisert.