Waiting For The DawnSilent Faces og Inner Strength blir nå re-utgitt på både CD og vinyl. Utgivelsesdato er 23. november.

The first three albums from the Greek melodic metallers Innerwish will be reissued on November 23rd via Ulterium Records.

De tre første albumene til greske Innerwish blir nå å finne på vinyl for aller første gang, med et begrenset opplag på 300 eksemplarer. I tillegg blir albumene re-utgitt på CD og digitalt.

Bandets kommentar til utgivelsene er som følger:

«Dette er noe vi har ønsket å gjøre i lang tid, faktisk! Noen av disse albumene er veldig vanskelig å få tak i nå, og vi har fått flere forespørsler fra fans som ønsket å ha disse i samlingen. Og i tillegg til det, så har vi selv ønsket å få gitt ut disse på vinyl for første gang, siden vi selv er vinylelskere.

Etter å ha snakket med plateselskapet, Ulterium Records, følte alle at det var på tide å gjøre det. Men hvorfor nå? Fordi vi føler oss komfortabel med plateselskapet, vi føler oss sterkere enn noen gang, og i tillegg mener vi det passer bra ettersom vi er i en kreativ prosess med det nye albumet og at dette kan fylle gapet mellom InnerWish-albumet og det nye.

Vi ønsket ikke å remikse albumene, siden vi ville de skulle ha den originale følelsen, men vi ønsket derimot å remastre dem for å få en bedre lyd. Vi har også gjort noen endringer på utseende, for å gjøre hele pakken mer attraktiv også til de som allerede har albumene.

Vi er veldig fornøyde med hvordan resultatet ble, og vi er sikre på at fansen vil føle det samme.»

Albumene kan forhåndsbestilles her.

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.