I et intervju med Rock Titan forteller Gus G. at han og bandet har planer om spille inn et nytt album neste år.

Firewind are planning a new studio album in 2020.

Firewind ble dannet av gitarist Gus G., eller Kostas Karamitroudis som han egentlig heter, i 1998. Så langt har bandet gitt ut åtte studioalbum, det siste i 2017 (Immortals).

I intervjuet med Rock Titan (se video under) sier Gus G. at soloturneen i forbindelse med soloalbumet Fearless tar slutt i desember, deretter tar han juleferie, før han igjen fortsetter turneen i Hellas på nyåret. Deretter tar han turen til USA og Monsters Of Rock cruise, men hva som skjer etter det er usikkert. «Jeg vet ikke om jeg vil fortsette å turnere, eller om jeg vil begynne å skrive på et nytt Firewind-album.»

Om arbeidet med det neste Firewind-albumet sier Gus G. dette: «Akkurat nå samler jeg bare ideer her og der, ikke noe konkret for å være ærlig. Så, jeg har ingen faste planer angående hvor og når; det er som en tanke i hodet mitt, og jeg har snakket med de andre gutta i bandet. Vi ønsker å gi ut et album tidlig i 2020. Så det betyr at vi i løpet av neste år bør begynne å skrive og komme oss i studio. »

Gus G. er også kjent for bandet Dream Evil og han har også vært gitarist for Ozzy Osbourne.

Firewind består i dag av Gus G. på gitar, Petros Christo på bass, Bob Katsionis på keyboard, Johan Nunez på tromme og vokalist Henning Basse.

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.