Edu Falaschi, mest kjent som tidligere vokalist i det brasilianske bandet Angra, er nå på turné med låter fra sine 17 år i bandet. Det har resultert i EP-en The Glory Of The Sacred Truth. Her er hva han selv sier om turneen og EP-en.

Min solokarriere begynte i 2017 med en konsert i Lima (Peru i Sør-Amerika). Jeg ble spurt om å sette i stand en konsert hvor jeg kun sang Angra-sanger fra min tid i bandet. Selv om jeg ikke hadde tenkt tanken selv, ble jeg fristet av ideen, og etter mye frem og tilbake ble jeg overbevist av arrangøren.

Etter den konserten, som var en stor suksess med over 2000 publikummere, fikk jeg mange tilbakemeldinger og oppmuntringer fra folk om at jeg burde fortsette med dette. De sa at fansen fra Angra-tiden fortjente å høre den originale vokalisten fra albumene Rebirth (2001), Hunters And Prey (2002), Temple Of Shadows (2004), Aurora Consurgens (2006) og Aqua (2010) synge sangene som har betydd mye i livene deres. Og de hadde selvsagt rett!

Det var da jeg startet opp soloturneen Rebirth Of Shadows Tour, hvor jeg fokuserte på albumene Rebirth og Temple Of Shadows. I løpet av kort tid har dette resultert i over 50 konserter for over 70 000 fans – og vi er ikke ferdige enda!

For å feire denne spennende og positive tiden gir jeg derfor ut denne EP-en. Dette øyeblikket og de nye sangene kommer fra hjertet, spesielt for fansen som har fulgt meg siden jeg ble medlem av Angra i 2001. For å gjøre øyeblikket enda mer spesielt for fansen, har jeg invitert Aquiles Priester (trommeslager i Angra fra 2001 til 2008) og Fabio Laguna (live-keyboardist i Angra fra 2001 til 2008), til å være en del av min solokarriere.

EP-en inneholder to sanger; «The Glory Of The Sacred Truth» og «Streets Of Florence», henholdsvis en kjapp og melodiøs sang i god gammel Angra-drakt og en ballade.

EP-en kommer ut 27. september.

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.