Demons & Wizards, som består av Jon Schaffer fra Iced Earth og Hansi Kürsch fra Blind Guardian, planlegger å gi ut sitt tredje studioalbum i januar 2020.

Demons & Wizards is planning to release its third studio album in January 2020.

Det er Schaffer som melder dette i podcasten Podcast In Stone (se video under). Her snakker han om låtskriverprosessen, og sier blant annet dette: «Jeg har skrevet noen av de beste instrumentalstykkene jeg har noensinne skrevet, og jeg er veldig spent på hva Hansi kan bidra med. Så, jeg har en god følelse. Han er tydeligvis fornøyd med hva jeg har videresendt.»

«Vi har hatt tre sanger som vi har jobbet med de siste årene, men ting har tatt litt tid ettersom jeg har vært opptatt med Iced Earth og han med Blind Guardian«, fortsetter Jon. «Men nå, etter at han er straks ferdig med orkesteralbumet til Blind Guardian, vil det fra januar være fullt fokus på Demons & Wizards

 I’m stoked with the stuff that I’ve written — I mean, very, very happy. We’re gonna be taking people on a journey, man — for sure.

Planen er, i følge Schaffer, å spille inn albumet før sommeren 2019, deretter vil duoen opptre på flere av de store festivalene, som blant annet Wacken Open Air, Graspop Metal Meeting og Hellfest. Da vil det være 19 år siden Demons & Wizards opptro forrige gang.

I tillegg til nytt album vil også de to første albumene bli utgitt på nytt; det selvtitulerte debutalbumet Demons & Wizards fra 1999 og Touched By The Crimson King fra 2005.

We are reworking the back catalog, so those two records will be re-released.

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.