Iron Savior – Kill Or Get Killed
Plateselskap: AFM Records
Utgivelsesdato: 15. mars

8/10

No surprises here; it’s Iron Savior as we know it and that is all we need!

Piet Sielck dannet Iron Savior samens med Kai Hansen i 1996. Hansen forlot bandet i 2001, etter å ha bidratt på tre album, hvorav det siste, Dark Assault (2001), står igjen som et av de beste albumene innen sjangeren.

Nå er Sielck og hans Iron Savior klare med sitt tolvte studioalbum – hvis vi tar med den nyinnspilte best of-CD’n Reforged – Riding On Fire fra 2017.

For å ha det helt klart: Kill Or Get Killed byr på ingen store overraskelser. Men, i denne sammenhengen er det for det første ingen overraskelse, da Iron Savior har perfeksjonert sin egen sound og ikke viket en tomme fra den siden debuten i 1997, og for det andre absolutt ikke noe negativt, da det som vanlig er kvalitet over hele fjøla. Som det stort sett er når Piet Sielck er innblandet i noe.

Kill Or Get Killed byr på en knapp time med klassisk, tysk Power Metal med tydelige Speed Metal-referanser. Tenk tidlig Helloween, så vet du hvor landet ligger. Det går fort, men det er samtidig melodiøst, og toppet med den velkjente røsten til Sielck ligger alt til rette.

Tittelsporet «Kill Or Get Killed» er blant albumets sterkeste, og samens med «Stand Up And Fight» og den fantastiske «Heroes Ascending» viser Iron Savior at de gamle fortsatt er eldst.

Har du hørt Iron Savior før – og likte det, så blir du mest sannsynlig ikke skuffet over Kill Or Get Killed. Har du aldri hørt de før bør du snarest kjenne din besøkelsestid; for dette er kvalitet!

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *