Crystal Eyes – Starbourne Traveler
Plateselskap: Massacre Records
Utgivelsesdato: 6. desember 2019

9/10

Starbourne Traveler is packed with glorious metal hymns that is sure to fulfil every headbangers dream.

Fem år etter forrige album er svenske Crystal Eyes tilbake med sitt 8. studioalbum Starbourne Traveler. Nytt fra forrige album er Henrik Birgersson på trommer og Jonatan Hallberg på gitar, ellers er vokalist Mikael Dahl og bassist Claes Wikander fortsatt tilstede.

Som vanlig har Dahl skrevet all musikk, men med nye medlemmer oppstår også ny energi og entusiasme, noe som har resultert i at hele bandet denne gangen har vært involvert i låtskriverprosessen. Og det merkes også! Starbourne Traveler er et album spekket med vitalitet og ungdommelig pågangsmot hvor melodien og de galopperende rytmene ligger i førersetet.

Musikalsk har ikke bandet tatt noen krumspring fra tidligere album; påvirkninger fra band som for eksempel Manowar, Accept og Helloween er fortsatt tilstede, men med nåtidens touch.

Vokalist Dahl briljerer som på tidligere album og gitarist Hallberg har også satt sitt preg på låtene. Birgersson og Wikander står for de Maiden-aktige rytmene, og til sammen har denne firkløveren skapt et album som bør ligge under mange juletrær i år (det er vel strengt tatt ingen som ønsker seg fysiske album lenger, men dere skjønner tegningen…).

 


 

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.