5. oktober slipper Axxis sitt femtende studioalbum, Monster Hero. Fram til nå har det vært mulig å forhåndsbestille albumet på Amazon.de, men det var fram til i dag.

Amazon.de boycotts Axxis’s new album Monster Hero because they want better conditions from the distributor. 

Flere fans hadde allerede rukket å forhåndsbestille Monster Hero, og albumet lå på en 7. plass på Amazons liste over mest solgte metalalbum. Men prøver man å bestille albumet nå, får man beskjed om at albumet ikke lenger er tilgjengelig.

I følge vokalist og grunnlegger av bandet, Bernhard Weiss, er grunnen til at albumet er trukket fra Amazon.de at de ønsker bedre betingelser fra distribusjonsselskapet Soulfood. «De bruker sin makt til å få mere penger, og vi må lide», sier Weiss.

«Dette er akkurat hva Monster Hero handler om; penger har makt til å gjøre hvem som helst onde», sier Weiss videre til PowerMetal.no. «Det er litt ironisk at det er nettopp det vi skriver om på albumet, alle disse digitale monstrene som Facebook, Amazon, iTunes osv., og nå har vårt album blitt boikottet. Et fint eksempel…», hinter Weiss videre.

Men fansen trenger ikke å fortvile, vinylutgaven kan fortsatt bestilles på Amazon, men ønsker du digipack-utgaven må den bestilles på bandets hjemmeside (som er den beste veien å gå uansett):

https://www.axxis.de/merchandising.html

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert.